Вітаємо Станіслава Зіновійовича Березовського!

11 квітня 70-річний ювілей святкує шанований лісівник, ветеран лісового господарства Березовський Станіслав Зіновійович. З цієї нагоди лісівнича родина ДП "Жмеринський лісгосп" шле ювіляру теплі слова вітань.
Майже три десятиліття віддав наш іменинник його величності Лісу. Народився Станіслав Зіновійович у селі Радівка Хмільницького району.
Після закінчення середньої школи був призваний на дійсну строкову службу. Після армії працював на Барському машинобудівному заводі. Згодом здобув спеціальність техніка-технолога в Харківському машинобудівному технікумі. А в 1995 році Станіслав Зіновійович розпочав свій трудовий шлях в Барському лісництві ДП «Жмеринський лісгосп». Роботу поєднував із навчанням. Закінчив Кузьминецький аграрний ліцей та здобув кваліфікацію лісника. 
Станіслав Зіновійович до своєї роботи завжди підходив творчо, з душею, з родзинкою. Не просто виконував плани, завдання, а творив щось нове. Його знають як небайдужого до проблем та щоденних потреб інших людей. Він шанує та береже лісівничі традиції. Він навколишній світ бачить по-своєму.  У звичайному гіллі чи корінні бачить витвір мистецтва та навчає інших цінувати красу природи. Серце підказує рукам, як зробити декоративного голуба, фазана, павича...
Цими руками він створив не один десяток гектарів лісових культур, заготовив десятки тонн лісового насіння, випестив сотні тисяч штук сіянців та саджанців. 
В усьому підтримує ювіляра його дружина Світлана Олексіївна. Разом виховали двох дітей - сина Анатолія та доньку Тетяну. Дочекалися у парі й онуків.
Сумлінна багаторічна праця ювіляра була неодноразово відзначена. У 2005 р. нагороджений почесним знаком за бездоганну службу в державній лісовій охороні України.
ДП "Жмеринський лісгосп" висловлює Станіславу Зіновійовичу щиру вдячність за багаторічну сумлінну роботу, вкладені зусилля у спільну мету – розвиток лісового господарства, примноження природних багатств України. Здоров'я Вам міцного. Нехай живе у серці віра в краще майбутнє. Довголіття, добра Вам і домашнього затишку, великого людського щастя. Нехай людська шана і повага будуть Вам подякою за все зроблене на благо України!
З повагою трудовий колектив ДП "Жмеринський лісгосп"