Щиро вітаємо лісівників ДП «Жмеринський лісгосп» із професійним святом!

 
Сьогодні лісівники Вінниччини створюють ліси для майбутніх поколінь українців. Жмеринські лісівники завжди вірили і вірять у велике майбутнє нашої держави України, яка, безперечно, матиме ліс!
У такий нелегкий для України і для українців час працівники ДП «Жмеринський лісгосп» гідно виконують поставлені завдання: відновлюють, доглядають та вирощують ліси, збільшують лісистість Вінницької області, охороняють лісову фауну, здійснюють просвітницьку роботу. На своїх робочих місцях колектив підприємства робить все необхідне для зміцнення рідної України, для підтримки фронту.
Для щорічного відтворення лісів Жмеринський лісгосп вкладає власні кошти. За 8 місяців 2022 р. обсяг реалізації лісопродукції склав 139 млн. грн. На ведення лісового господарства за 8 місяців поточного року спрямовано майже 130 млн. грн. власних коштів. 
За 8 місяців 2022 року підприємство перерахувало до державного та місцевого бюджетів понад 60 млн. грн. Сплачено 1,1 млн. грн. військового збору. Держлісгосп підтримує наших захисників, надаючи деревину, автотранспортні засоби. 
Злагоджена робота підприємства – спільна заслуга всього колективу. Сьогодні підприємство об’єднує у своєму штаті 336 працівників. Особлива подяка мужнім захисникам, які наближають Перемогу над загарбниками на фронті. 29 наших працівників мобілізовано до лав ЗСУ.
Підприємство допомагає бійцям на передовій лінії фронту. Так, у тісній співпраці з Вінницькою обласною військовою адміністрацією та в погодженні з Держлісагентством України на потреби ЗСУ жмеринськими лісівниками відправлено 1280 кубометрів ділової та дров’яної деревини, 90 кубометрів пиломатеріалів. На потреби фронту передано 3 автомобілі.
Працівники лісгоспу перерахували 384 тис. грн. власних коштів для колег-лісівників Великокопанівського держлісгоспу Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства. Відправлено 4 тонни гуманітарної допомоги Сумському ОУЛМГ. Ми допомагаємо і будемо допомагати іншим у біді. Бо в єдності та згуртованості, у милосерді та добрі – наша сила.
Шановні колеги! Вітаю вас із професійним святом! Бажаю Божого благословення, міцного здоров’я, оптимізму, світла та радості, мирного неба над головою та злагоди у ваших домівках! ! Бажаю всім успіхів та віри у прекрасне майбутнє України! А ми всім колективом, своєю щоденною працею робимо це майбутнє кращим уже сьогодні. Україна буде вільною і сильною державою, у якій завджи буде шуміти ліс!
З повагою Петро Бендера, директор державного підприємства «Жмеринське лісове господарство».