Від щирого серця вітаємо шановного Ткачука Миколу Петровича з ювілеєм!

Більше 45 років трудового життя віддав служінню Подільському лісу Ткачук Микола Петрович.
Народився ювіляр 23 квітня 1952 році в селі Антонівка Барського району. В 1964 році закінчив чотири класи Антонівської початкової школи, а в 1968 році - вісім класів восьмирічної Глинянської. У 1970 році отримав середню освіту в Войнашівській школі. Після школи вступив до Шацького лісового технікуму. А в листопаді 1971 році був призваний на службу до Радянської армії. Після закінчення строкової служби в 1973 році продовжив навчання в технікумі і в 1976 році здобув кваліфікацію техніка-лісовода. Свій трудовий шлях лісівника розпочав з посади майстра лісу Барського лісництва. Тут і пропрацював  все життя, тільки лісництва змінювалися.
З лісом пов'язані найважливіші моменти в житті іменинника. Тут одружилися з вірною супутницею свого життя - Валентиною Олександрівною. Тут народилися двоє діток. Тут і зараз проживають. Всі справи вирішують разом з Валентиною Олександрівною.
Останні роки своєї трудової діяльності працював старшим майстром лісу Копайгородського лісництва. Микола Петрович – професіонал своєї справи, терплячий, дисциплінований.
- Наш ювіляр - чуйний, уважний, завжди прийде на допомогу! Приклад для багатьох! - підкреслює Гец В.В.,лісничий Копайгородського лісництва. Невтомний трудівник, досвідчений спеціаліст, господар. За його участі було створено сотні гектарів лісових культур. Протягом усіх трудових років гідно ніс свою службу з охорони лісів.
За всю роботу, яку осилили Ваші руки, за довгі роки, віддані лісовому господарству, низький уклін Вам, сердечна вдячність! Нехай на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років! Нехай життя складається зі світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує удачу і прекрасний настрій! Нехай Ви завжди будете оточені увагою, турботою, теплом рідних та близьких! Хай Бог береже Вас і Вашу родину та дарує щастя, достаток, мир та любов!

З повагою трудовий колектив ДП «Жмеринський лісгосп»