Весняна лісокультурна кампанія фінішувала в ДП "Жмеринський лісгосп"

21 березня стартувала в умовах повномасштабної війни росії проти України всеукраїнська акція  "Створюємо ліси разом" на виконання програми Президента України "Зелена країна". 
Не дивлячись на складну ситуацію в країні працівники держпідприємств лісового господарства області завершили всі заплановані роботи зі створення лісових насаджень.
Цієї весни в лісництвах ДП "Жмеринський лісгосп" (директор - Бендера П.В., головний лісничий - Мацюк С.О.) було висаджено: в Барському  -15,5 га., в Вендичанському - 1,5 га., в Джуринському - 41,7 га., в Жмеринському - 9 га., в Івашковецькому - 14,3 га., в Копайгородському - 5,6 га., в Котюжанському - 10,4 га., в Людавському - 3,1 га., в Моївському - 26,9 га., в Мурованокуриловецькому - 11,2 га., в Ялтушківському - 4,5 га., в Ямпільському - 9,1 га., Загалом цієї весняної кампанії в лісгоспі створено лісові культури на площі 154 га.
- Лісівники садили і будуть садити ліс завжди! Ми переконані, що спільними зусиллями переможемо російських загарбників. Війна мине, а ліс ростиме на користь нашій вільній Україні та на радість майбутнім поколінням, - наголошує Бендера Петро Володимирович.
Пліч-о-пліч з лісівниками на лісових ділянках трудилися представники різних поколінь. Вдячні всім, хто висаджував дерева, всім, хто за покликанням серця вирішив зробити своє оточення кращим на благо України. Разом - ми сила! Перемога буде за нами!