Щиро вітаємо з ювілеєм Патлату Нелю Іванівну!

14 квітня 2022 року свій 50-річний ювілей святкує позитивна та щира людина, надійна колега та вірна подруга, турботлива мама - Патлата Неля Іванівна, бухгалтер Івашковецького лісництва ДП «Жмеринський лісгосп».
За плечима у Нелі Іванівни - 26 років трудового шляху, який є взірцем самовідданої праці на благо лісгоспу.
Народилася іменинниця в с. Івашківці Жмеринського району, де і навчалася у місцевій школі. У 1991 році ювілярка закінчила Брацлавський сільськогосподарський технікум та здобула кваліфікацію бухгалтера. З цією професією поєднала свій життєвий шлях. У 1995 році розпочала свою трудову діяльність на посаді бухгалтера Івашковецького цеху переробки деревини ДП «Жмеринський лісгосп», а в 2008 році була переведена бухалтером Івашковецького лісництва, де і трудиться дотепер.
ЇЇ сумлінна праця була неодноразово відзначена подяками та грамотами, а в 2014 та 2015 роках - занесена на дошку пошани лісгоспу.
Сьогодні від усього дружнього колективу ДП "Жмеринський лісгосп" прийміть найщиріші побажання! Нехай всі Ваші мрії збуваються, а оптимізм ніколи Вас не покидає. Бажаємо, щоб Ваші життєві сходи мали надійні поручні здоров'я, а кожна сходинка щоб була вкрита червоною доріжкою добробуту та любові. Бажаємо Вам побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень, щоб Вас завжди зігрівали теплі слова близьких та рідних, щоб Вашого серця ніколи не торкалась тінь розчарувань. Побільше Вам у житті посмішок та позитиву!

З повагою трудовий колектив ДП "Жмеринський лісгосп"