Шановні колеги-журналісти!

Маємо до вас велике прохання: дотримуйтеся журналістської етики та законодавства України про авторське право. Використовуючи у своїх публікаціях матеріали пресслужби Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства, давайте посилання на першоджерело: сайт ВінницькогоОУЛМГ vinwood.gov.ua/golovna.html;
сторінка Вінницького ОУЛМГ у Фейсбуці www.facebook.com/woodvin2017/
Це стосується і текстів, і наших авторських фотографій.
А кому приємно читати свій матеріал, підписаний чужим іменем, свої фотографії, на зйомку яких пішов цілий день в іншому кінці області, логічну побудову свого тексту із цитатами своїх респондентів, буквально слово в слово?! І хоч би був один натяк на першоджерело, на тих людей, що зробили цю роботу!!!
Ми працюємо для того, щоб громадськість знала головні новини лісового та мисливського господарства Вінниччини, людей, які щодня створюють для українців ліс.
Ми вдячні тим ЗМІ, які цікавляться нашою галуззю, поширюють, передруковують нашу інформацію, допомагаючи її побачити-прочитати-почути якомога більшій кількості жителів Вінниччини та навіть України.
Дякуємо тим, хто поважає авторське право та поширює нашу інформацію грамотно і професійно. Завжди раді співпраці з вами!
 
Пресслужба Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства