Лісівники ДП "Жмеринський лісгосп" допомагають мешканцям з окупованих територій

Другий місяць триває повномасштабна агресія російського фашистського режиму проти України. Наша нація сьогодні згуртувалась, як ніколи, вірить у силу наших захисників ЗСУ. А в тилу кожен вносить свій вклад у Перемогу України. Допомагають українцям із постраждалих регіонів і лісівники Вінниччини.
Проявляючи лісівничу солідарність, лісгоспи Вінниччини надають допомогу тим підприємствам, населенню, що знаходяться в зоні бойових дій. Це наш моральний обов’язок – допомогти українцям, які постраждали від агресії рф, - переконаний начальник Вінницького ОУЛМГ Анатолій Бондар.
ДП "Жмеринський лісгосп" (директор Бендера П.В., головний лісничий Мацюк С.О.) не тільки працює в умовах воєнного стану, а й спільними зусиллями організовує збір та доставку гуманітарної допомоги постраждалим з окупованих територій.
Жмеринські лісівники за кілька днів зібрали близько 3 тонн продуктів харчування для регіону, який перебував у зоні активних бойових дій. Домашня консервація, м'ясна та рибна продукція, крупи, олія, борошняні вироби та інші продукти першочергової необхідності передали населенню.
- У надскладний час вся Україна об'єдналась! Країна, у якій живуть настільки згуртовані люди, - непоборна! У єдності народжується незламний дух, який неодмінно приведе нас до такої бажаної перемоги,- наголошує директор підприємства.
Віримо, працюємо та стаємо разом на захист рідної України!