Дорогі колеги-лісівники, шановні вінничани, земляки!

Сердечно вітаємо вас з прийдешнім Новим 2019 роком!
2018 рік був нелегким і важливим не лише для нашої держави, а й для лісівників Вінниччини. Цього року ми мали велику честь – у червні на базі Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства проведено дводенне розширене засідання виїзної колегії Державного агентства лісових ресурсів України. Подія - небуденна і особлива.
Ми мали можливість продемонструвати лісівникам України передовий досвід вирощування високопродуктивних лісів, збагачення їхнього породного складу. Ми щодня у своїй роботі використовуємо багаторічний досвід, передові, науково обґрунтовані, технології створення високопродуктивних лісів майбутнього, підвищення лісистості нашої област.
У 2018 році вінницькі лісівники успішно провели перший обласний лісівничо-просвітницький фестиваль «Пізнай ліс!».
А у прийдешньому році 14 лютого лісівники Вінниччини відзначатимуть знаменну дату – 100-річчя з дня утворення Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства. Ми гордимося нашою давньою історію, сповненою сподвижницьких та благородних справ із створення та відновлення лісів.
У буремні революційні роки, роки становлення Української Народної Республіки, у важкий післявоєнний період відбудови народного господарства, заліснення дністровських схилів та деградованих земель у надважких умовах лісівники не полишали своєї благородної справи у часи державних перетворень, економічних криз та фінансового неблагополуччя. Ми пишаємося іменами відомих лісівників Вінниччини, які ввійшли в історію нашої держави.
Лісівники Вінниччини дякують вінничанам за підтримку і розуміння! Дорогі колеги-лісівники, щиро дякую вам за щоденну лісівничу справу, сумлінну роботу. Майбутні покоління українців достойно оцінять створені вами ліси!
Ми бажаємо нашій рідній Україні миру, добра, стабільності! Разом ми – держава, нація, велика світла сила! Зичимо усім українцям злагоди, душевної гармонії, достатку у домівках, здоров’я вашим сім’ям, любові у ваших серцях. Хай усі негаразди залишаються у минулому, а у рік прийдешній беріть оптимізм, віру, людяність! Хай береже усіх нас Всевишній!
З Новим роком! Із новим щастям!
 
З повагою Анатолій Бондар, начальник Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства