Дорогі колеги-лісівники, працівники лісового господарства Вінниччини, шановні вінничани, земляки!

Сердечно вітаємо вас з прийдешнім Новим 2020 роком!
2019 рік був для лісівників Вінниччини знаменним, пам’ятним, нелегким і важливим!
14 лютого цього року лісівники області мали велику честь зустрічати гостей з усієї України з нагоди відзначення 100-річчя з дня утворення Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства. Ми гордимося нашою давньою історією, сповненою сподвижницьких та благородних справ із створення та відновлення лісів.
У буремні революційні роки, роки становлення Української Народної Республіки, у важкий післявоєнний період відбудови народного господарства, заліснення дністровських схилів та деградованих земель у надважких умовах, у часи державних перетворень, економічних криз та фінансового неблагополуччя лісівники не полишали своєї благородної справи. Ми пишаємося іменами відомих лісівників Вінниччини, які ввійшли в історію нашої держави.
Лісівники України вивчають передовий досвід держпідприємств Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства з вирощування високопродуктивних лісів, збагачення їхнього породного складу. Ми щодня у своїй роботі використовуємо багаторічний досвід, передові, науково обґрунтовані, технології створення високопродуктивних лісів майбутнього, підвищення лісистості нашої області.
У 2019 році вінницькі лісівники успішно провели другий і третій обласні лісівничо-просвітницькі фестивалі «Пізнай ліс!». Лісівники Вінниччини дякують вінничанам за підтримку і розуміння!
Дорогі колеги-лісівники, щиро дякую вам за щоденну лісівничу справу, сумлінну роботу. Майбутні покоління українців достойно оцінять створені вами ліси!
Ми бажаємо нашій рідній Україні миру, добра, стабільності! Разом ми – держава, нація, велика світла сила! Зичимо всім вінничанам злагоди, душевної гармонії, достатку у домівках, здоров’я, любові у серцях. Хай усі негаразди залишаються у минулому, а у рік прийдешній беріть оптимізм, віру, впевненість! Хай береже усіх нас Всевишній!
З Новим роком! Із новим щастям! З Різдвом Христовим!
 
З повагою Анатолій Бондар, начальник Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства, заслужений лісівник України