«Зелена країна» на Вінниччині: прес-конференція начальника Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства Бондаря А.О.

У понеділок, 27 вересня, об 11-й годині в адмінприміщенні ВОУЛМГ відбудеться прес-конференція начальника управління Анатолія Омеляновича Бондаря з питання старту Всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом!», яка проводиться в рамках виконання програми Президента України «Зелена країна». Також в обласному лісівничому еколого-просвітницькому центрі відбудеться урок природи на тему «Ліс в житті людини» для членів учнівських лісництв.
Акція «Створюємо ліси разом!» триватиме протягом жовтня-листопада 2021 року. Завдання програми - за три роки  висадити 1 млрд. дерев, а за 10 років збільшити площу лісів на 1 млн. га.
Державні підприємства лісового господарства Вінниччини готові до проведення цьогорічної  акції «Створюємо ліси разом». Визначено 50 ділянок у держлісфонді, де буде проведено організовану осінню висадку дерев.
Як завжди активно долучаються до акції ветерани лісового господарства, 50 учнівських лісництв. 
Запрошуємо також представників органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, територіальні громади долучитися до посадки лісу та до озеленення територій шкіл, прибудинкових територій, дитячих садків, створення парків, скверів, алей. Для цього держлісгоспи Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства (ВОУЛМГ) мають різноманітний посадковий матеріал головних лісоутворюючих порід, декоративний посадковий матеріал. До плідної співпраці з держлісгоспами в питаннях озеленення вулиць, прибудинкових територій вже долучилися ЖЕКи, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.
Представників ЗМІ міста та області запрошуємо взяти участь у прес-конференції та дізнатися детальніше про хід акції на Вінниччині. За інформацією з даного питання просимо звертатися за телефоном 097-968-42-28 (Станіслав Вовк).
Пресслужба Вінницького ОУЛМГ