Вітаємо із 60-річним ювілеєм!

Особливо приємно і почесно ці рядки вітання присвятити сьогоднішньому ювілярові, Станіславові Вовку
15 червня 60 років тому у багатодітній родині Вовків, що мешкала у селі Кароліна Немирівського району, з’явився на світ маленький хлопчик. Усього родина потім виховувала 9 дітей: вісім братів і дев’ята сестра Люба… 
Доля не шкодувала для нього випробувань, хоча й визначила йому стати прекрасною людиною. Коли сім’я втратила годувальника, маленькому Станіславові було всього 5 років. Діти зазнали у своєму житті багато важкої роботи та випробувань. 
Можливо, ці труднощі й вишліфували багатогранність та справжність його особистості. Адже кожен, хто знає Вовка, підпишеться під тим, що він - Людина з великої літери, безмежно закохана у життя, ходяча енциклопедія знань, вічний учитель, мудрець із величезною внутрішньою силою, благородством душі, філософ і тонкий психолог із своєрідним «Вовчим» гумором, безмежний генератор ідей (хоч часом і найнесподіваніших), митець та професіонал справи, патріот нашої країни. А ще – хороший господар, прекрасний сім’янин, який у дев’ятнадцять уперше став батьком, а зараз залишається не лише турботливим татом, а й найкращим дідусем, який і зірку з неба дістане заради своїх найдорожчих та найрідніших.
Він, перебуваючи на різноманітних посадах, зумів залишитись людиною, яка пишається своїм корінням, ніколи не соромиться простих людей, із непідробною щирістю ставиться до чужих турбот.
Учитель, директор сільської школи, який навчився і будувати, і грубу для школярів топити, головний редактор районної та обласної газет, автор та керівник різноманітних проектів, активний діяч суспільно-політичного життя краю, письменник, журналіст, а на сьогодні - наш улюблений високопрофесійний керівник прес-служби Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства.
Станіслав Трохимович Вовк ось уже впродовж 13 років висвітлює новини лісового господарства області та України, пише про гідних пошани лісівників держпідприємств, його знає та поважає кожен лісівник області – від майстра лісу до начальника управління!
Зазвичай саме він фотографує і вітає із ювілеями та іншими важливими подіями. А сьогодні дозвольте нам, Станіславе Трохимовичу, Вас привітати з ювілеєм. Хай Ваш життєвий оптимізм, любов до людей і життя не гасне, хай ваше щире серце б’ється сильно і довго, хай Ваш гідний життєвий приклад запалює й надалі віру оточуючим, а Ваша сила заряджати позитивом із кожним роком лише міцніє. Ви багато даєте Всесвітові, тож отримуйте щодня віддачу сторицею! Хай Бог береже Вас і Вашу родину та дарує здоров’я, щастя, достаток, мир, любов!
Про Вас можна розповідати годинами. Важко підібрати слова вдячності за те, що ви такий, як є! 
Ми маємо за честь знати Вас і працювати з Вами, любимо, поважаємо, цінуємо!
З Днем Народження!!!
З повагою колективи Вінницьког ОУЛМГ, держпідприемств лісового господарства Вінницького ОУЛМГ