Висловлюємо щирі співчуття!

На 70-му році пішов із життя Франчук Володимир Дмитрович - людина великого серця і широкої душі, справжній лісівник-професіонал, який понад три десятиліття очолював Ободівське лісництво Бершадського держлісгоспу.
Володимир Дмитрович народився 10 січня 1953 року. Після закінчення восьмирічної школи вступив до Сторожинецького лісового технікуму. Згодом служив у армії. Вищу лісівничу освіту здобув у Львівському лісотехнічному інституті.
Трудовий шлях у Бершадському лісгоспі розпочав у липні 1980 року майстром лісу Бершадського лісництва. Через пів року був переведений на посаду помічника лісничого Сумівського лісництва. У липні 1982 року був призначений лісничим Ободівського лісництва. З цієї посади у квітні 2013 року вийшов на заслужений відпочинок.
Володимир Дмитрович у роботі завжди щедро ділився своїм досвідом, був прикладом для колег, мудрим порадником, допомагав людям, був відкритий добротою своєї душі і серця. Він залишиться в нашій пам’яті як прекрасна й скромна людина, талановитий керівник, організатор виробництва, невтомний трудівник, професіонал високого класу, який усе життя віддано служив  на благо лісу.
Багаторічна сумлінна праця В.Д. Франчука була неодноразово відзначена. Серед нагород -  нагрудний знак «За сумлінну працю», Подяка Голови Державного агентства лісових ресурсів України,  відзнаки за 10 та 20 років служби у державні лісовій охороні та чимало інших.
Низько схиляємо голову у скорботі. Світлий спомин про Володимира Дмитровича назавжди залишиться у серці тих, хто його знав, любив та поважав.
У ці скорботні дні найщиріші співчуття висловлюємо дружині Ніні Василівні, донькам Тетяні та Ользі, рідним та близьким покійного. Світла пам’ять про цю прекрасну людину, доброго господаря-лісівника назавжди залишиться у наших серцях та у могутніх лісах, створених його руками! 
Трудовий колектив ДП «Гайсинський лісгосп».