Виїзне засідання колегії Вінницького ОУЛМГ розпочалось з ушанування пам’яті визначного лісівника Вінниччини

Сьогодні, 12 вересня 2019 року, на базі ДП «Гайсинський лісгосп» проходить виїзне засідання колегії Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства під головуванням начальника управління А.О.Бондаря.
Розпочала свою роботу колегія в Орлівському лісництві ДП «Тульчинське ЛМГ» з ушанування пам’яті Твердохліба Павла Тимофійовича, начальника Вінницького обласного управління лісового господарства і лісозаготівель 1968-1991 рр. Адже саме сьогодні Павлу Тимофійовичу виповнилося би 90 років.
Народився він у с. Орлівка Тульчинського району Вінницької області. Мав звання заслуженого лісовода Української РСР, нагороджений орденом “Знак пошани”, медалями “За доблесний труд”, “Ветеран труда”, ювілейними медалями з нагоди Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Павло Тимофійович залишив після себе добру пам’ять – могутні подільські ліси, згуртовану команду лісівників - професіоналів високого класу. Практичній роботі у лісовому госопдарстві віддав майже 50 років. Але й ніколи не залишався осторонь вирішення лісогосподарських питань і тоді, коли у 1991 р. вийшов на заслужений відпочинок.
На 83-ому році життя 12 січня 2012 року перестало битися його велике серце. Поховали Павла Тимофійовича на його батьківщині – в с. Орлівка. А у 2013 році у селі було закладено іменний дубовий гай, у створені якого 
взяли тоді участь начальник ВОУЛМГ Анатолій Бондар, голова Тульчинської райдержадміністрації Анатолій Бузік, директори держпідприємств лісового господарства Вінниччини, лісівники ДП «Тульчинське ЛМГ», жителі села.
Тож сьогодні лісівники Вінниччини, представники територіальної громади та району вшанували пам’ять справжнього патріота України, знаного організатора лісогосподарського виробництва.
Далі засідання колегії продовжуватиме роботу у Ладижинському лісництві ДП «Гайсинський лісгосп».
У порядку денному колегії розглядатимуться питання: про ефективність використання лісосировинних ресурсів підприємствами лісового господарства; про стан комплексного ведення лісогосподарського, лісопромислового та мисливського господарств.