Щиро дякую за сердечні вітання!

Скажу чесно: люблю день народження! І свій, і день народження своїх рідних, друзів, знайомих. Бо це чудовий день, коли лоно Матері подарувало тобі інший світ – земний! В цей день особливо згадую батьків, які дали найцінніший скарб – життя! В цей день дякуєш Всевишньому, що веде тебе земними стежками, дає сили, розум, терпіння! В цей день дякуєш своєму янголу-охоронцю, що невтомно й пильно тримає над тобою крила!
В цей день я сердечно дякую своїм найріднішим, своїм друзям за щирі слова вітання. 15 червня з 6.30 ранку до 12 години нічого не робив, лише не випускав з рук два мобільних телефони. Після 12-ої хоч на чай були паузи.
З моїм прізвищем особливо скромним важко бути, тому в такий день завжди чесно кажу: говоріть добрі слова, шліть сердечні привітання. І за ці дні, які співпали з Трійцею, отримав сотні гарних побажань. Всім щиро дякую! Всім бажаю всіх земних благ.
Навіть важко уявити, скільки потрібно часу, щоб кожному подякувати особисто. Дякую найріднішим за увагу й турботу!
Дякую трудовому колективу лісівників Вінниччини на чолі з Анатолієм Омеляновичем Бондарем, Державному агентству лісових ресурсів України, Товариству лісівників України, профспілці працівників лісового господарства України за нагороди, за високу оцінку моєї роботи, роботи моїх колег з прес-служб держлісгоспів.
Щирі слова подяки шлю дружньому колективу прес-секретарів обласних управлінь лісового та мисливського господарства України за приємний сюрприз в день народження, за привітання. Таки приємно бути всеукраїнським старостою прес-секретарів лісового господарства!
Колег-лісівників, з якими вже 13 років разом робимо потрібну державі справу, запевняю: служив і служитиму його величності Лісу, все зроблю від мене залежне, щоб суспільство гідно цінило нелегку й благородну працю Лісівника! Не забуваю народну мудрість: скільки Вовка не годуй, він все в ліс дивиться.
Дякую колегам-педагогам, колегам-журналістам, своїм вихованцям, у яких у свій час був класним керівником, за теплі слова, добру пам’ять, за людяність, простоту у спілкуванні...
... Стихли вітальні фанфари, від яких трішечки незручно було, бо ж не кожного дня тобі відверто кажуть так багато приємного, сердечного. Дякую всім за сльози радості, за приємні миттєвості. Виходжу з цього приємного стану і продовжую трудитися на лісівничій ниві. 
Дорогі друзі! Бажаю вам Божої благодаті! Бережіть себе, тих, хто поруч з вами. Бережіть матір-Україну! Все проходить: і труднощі, й негаразди, політичні баталії, політичні розбіжності й вподобання... Нехай завжди залишаються з нами добропорядність, любов до людини, бажання допомогти ближньому, впевненість у майбутньому, почуття гумору, висока повага до рідної держави, народу українського!
З Богом у день грядущий!!!!
 
Ваш Станіслав Вовк