Сердечно вітаємо з ювілеєм Чернецького Павла Адамовича!

 
Першого травня святкує 55-річний ювілей майстер лісу Івашковецького лісництва ДП «Жмеринський лісгосп» Чернецький Павло Адамович. Цього святкового дня лісівнича родина сердечно вітає іменинника з ювілейною датою та висловлює щирі слова вдячності за багаторічну сумлінну працю.
Народився Павло Адамович в с. Мурафа Жмеринського району. Після закінчення місцевої школи вступив до Барського автомобільно - шляхового технікуму і в 1992 році здобув кваліфікацію техніка-механіка. Після навчання працював водієм вантажних автомобілів.
Трудовий шлях майстра лісу розпочав у липні 2006 року. Роботу поєднував із навчанням. У 2013 році закінчив Вінницький транспортний коледж за спеціальністю "Лісове господарство" та здобув кваліфікацію техніка лісового господарства.
Більше 15 років трудиться ювіляр на благо лісу. За час роботи зарекомендував себе відповідальним, сумлінним, відданим свої справі працівником. Користується повагою у колег та друзів.
В усьому підтримує іменинника його дружина Марія Йосипівна. Разом виховали четверо дітей - два сина та дві донечки. Дочекалися у парі й онуків.
ДП "Жмеринський лісгосп" висловлює Павлу Адамовичу щиру вдячність за вкладені зусилля у спільну мету - розвиток лісового господарства, примноження природних багатств України. Нехай цей ювілей ознаменує новий рубіж в житті, дасть старт для нових починань, відкриттів і тріумфальних перемог. Нехай всі найсміливіші і неймовірні плани здійснюються легко і невимушено. Нехай удача стане дороговказною зіркою на довгі роки. Нехай доля дарує Вам найдорожчі земні скарби - людську повагу, любов рідних та друзів, міцне здоров'я і довголіття!

З повагою трудовий колектив ДП "Жмеринський лісгосп"