ДП «Жмеринський лісгосп» створює ліси, щоб захистити й зберегти Україну!

Жмеринські лісівники разом з учнями Коростівецької ЗОШ І-ІІ ст. опорного ЗЗСО №6 Жмеринської міської ОТГ активно  долучилися до всеукраїнської акції "Створюємо ліси разом"
   
   21 березня стартувала загальноукраїнська акція "Створюємо ліси разом" на виконання програми Президента України «Зелена країна». Саме в цей день відзначається міжнародний день лісів. 
 ДП "Жмеринський лісгосп" (директор Бендера П.В., головний лісничий Мацюк С.О.), постійно залучає юних лісівників до заліснення рідного краю. Адже лісівники Вінниччини великого значення надають лісівничо-просвітницький роботі з підростаючим поколінням. 
   Лісничий Жмеринського лісництва  Горбатюк Сергій Володимирович провів інструктаж з посадки лісових культур. І члени  Коростівецького учнівського лісництва "Паросток" активно взялися до роботи.  Чоловіки та хлопці взяли до рук мечі Колесова, а жінки та дівчата - сіянці дуба звичайного та горіха чорного.
  Спільна праця, щире спілкування на свіжому повітрі принесли безліч приємних емоцій присутнім, а новостворені культури принесуть користь природі та наступним поколінням.
 Озеленення України, створення лісових насаджень - надзвичайно важлива робота! Проведення подібних акцій дає кожному чудову можливість оцінити своє відношення до лісу, природи, а також власними руками зробити свій внесок у примноження та збереження зеленої скарбниці нашого краю. З особливими емоціями учасники акції працювали в цей важкий час війни з російськими загарбниками. Бо кожен хоче своєю працею внести свою частинку в таку очікувану перемогу над окупантами-терористами російської Федерації.

Пресслужба Вінницького ОУЛМГ