ДП "Жмеринський лісгосп" дбає про чистоту довкілля

 З приходом весни природа оживає на очах. Лунають дзвінкі пташині пісні, весняне небо вселяє віру в мир. А лісівники готуються до близької перемоги нашої держави. Організації, підприємства Вінниччини приєдналися до загальнообласної акції, ініційованої обласною військовою адміністрацією. Долучились до заходу і лісівники ДП «Жмеринський лісгос» (директор Бендера П.В., головний лісничий Мацюк С.О.).
 Згідно із розпорядження начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова №252 "Про організацію щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів області"  лісівники теж мають  привести територію вздовж доріг та узбіч в належний стан, ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалища, організувати санітарну очистку території навколо пам'яток культури та і перебування та відпочинку населення.
Тож сьогодні працівники ДП "Жмеринський лісгосп" проводять прибирання території лісгоспу: обкопують та проводять обрізку кущів, упорядковують клумби, проводять реставрації фігур, вирізьблених із дерева.
Незалежно від дня чи пори року лісівники Жмеринки дбають про чистоту його величності Лісу, підтримують порядок навколо адмінспоруд та зон відпочинку, адже кожен розуміє, що це запорука здоров'я і краси нашого рідного краю та забезпечення сприятливих умов для майбутнього покоління.
Закликаємо кожного наслідувати приклад лісівників, дбати про природу, не смітити на відкритому просторі. Також нагадуємо, що спалювати суху рослинність заборонено, краще перетворювати її на компост!