Лісівники Вінниччини 17 жовтня 2020 року висадять понад 100 тисяч штук дерев!

Вінницькі лісівники запрошують вінничан 17 жовтня 2020 року взяти участь 
у загальнодержавній екологічній акції “Озеленення України» з осіннього висаджування 1 мільйона дерев. У цей день лісівники Вінниччини висадять понад 100 тисяч штук дерев!
У вересні цього року між Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України, Державним агентством лісових ресурсів України та Благодійною організацією «Озеленення України» підписано Меморандум про співпрацю щодо створення лісів, проведення загальнодержавних екологічних акцій з висаджування дерев та співробітництва у сфері охорони навколишнього природного середовища.
Першим дієвим кроком в реалізації Меморандуму стане Всеукраїнська акція «Озеленення України» з осіннього висаджування 1 мільйона дерев. Державні підприємства лісового господарства Вінниччини готові до проведення акції: підготовлено земельні ділянки, посадковий матеріал, знаряддя праці. Посприяла і погода, є необхідна волога. 
Активну участь в акції візьмуть усі державні підприємства лісового господарства Вінниччини, 50 учнівських лісництв, які діють на базі держлісгоспів, ветерани лісового господарства, оргкомітет Благодійної організації «Озеленення України» у Вінницькій області, волонтери, екоактивісти.
Запрошуємо територіальні громади, органи державної виконавчої влади та місцевого самоврядування долучитися до озеленення територій шкіл, дитячих садків, створення парків, скверів, алей.
Звертайтеся за місцем проживання до держлісгоспів, лісництв, прес-служби ВОУЛМГ за телефоном 097-968-42-28.
Держлісгоспи Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства (ВОУЛМГ) мають для реалізації різноманітний посадковий матеріал головних лісоутворюючих порід, декоративний посадковий матеріал.
Діє «гаряча» лінія обласного управління лісового та мисливського господарства: 61-17-42.
Слідкуйте за повідомленнями на ВЕБ-сторінках ВОУЛМГ та держлісгоспів, на сторінці обласного управління лісового та мисливського господарства у ФБ.