Голова облдержадміністрації Сергій Борзов, заступники голови обласної ради та міського голови Вінниці привітали лісівників з днем працівника лісу

Сьогодні у адмінприміщенні Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства на урочисті збори з нагоди дня працівника лісу зібралися делегації  одинадцяти держлісгоспів Вінниччини. Урочисту подію відкрив вітальним словом начальник Вінницького ОУЛМГ Анатолій Бондар. Участь у торжестві взяв голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов. За дорученням голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового лісівників привітав зі святом заступник голови Дмитро Чаленко. За дорученням Вінницького міського голови Сергія Моргунова привітати лісівників завітав заступник міського голови Микола Форманюк.
В урочистій атмосфері  Борзов С.С. сердечно привітав лісівників Вінниччини з професійним святом, підкреслив важливість лісівничої професії для українського суспільства, побажав лісівникам здоров’я, впевненості у завтрашньому дні, успіхів у роботі та мирного неба.
Сергій Борзов, Анатолій Бондар, Дмитро Чаленко, Микола Форманюк  вручили лісівникам високі нагороди та відзнаки.
Детальний репотраж про урочистості з нагоди професійного свята читайте завтра.