Гайсинчанка Валерія Сидорчук - володарка другого місця Всеукраїнського конкурсу малюнків!

У рамках Лісівничого тижня до Дня працівника лісу Державне агентство лісових ресурсів України провело конкурс малюнків серед дітей в областях.
Спершу відбирали кращі роботи у межах першого, а потім - другого етапів щорічного конкурсу на кращий дитячий малюнок на тему «Людина і ліс» серед школярів навчальних закладів області.
Конкурсна комісія Держлісагентства відібрала малюнки, які перемогли у Всеукраїнському конкурсі. Серед переможців – малюнок з Вінниччини. Наша гайсинчанка Сидорчук Валерія виборола друге місце. Учора переможцям конкурсу вручив нагороди заступник Голови Держлісагентства Володимир Бондар.
Валерія навчається уже в 5-А класі СЗШ І-ІІІ ст. № 4 м. Гайсин Вінницької області. Мама юної художниці, пані Тетяна, яка працює у будинку культури, постійно підтримує творчі поривання доньки. Щиро підтримувала свою уже колишню ученицю класний керівник, учитель молодших класів Тетяна Миколаївна Шевчук.
Школа має давню історію співпраці з лісівниками Гайсинського лісгоспу, а учнівське лісництво «Паросток» - одне з найсильніших в області. Воно утворене у 2008 році, а свого часу вперше в області за 50 років діяльності учнівських лісництв Вінниччини вибороло перше місце на Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв. Велику увагу лісівничо-педагогічній співпраці надають директор школи Інна Василівна Сташко та педагог-наставник учнівського лісництва Галина Юріївна Мигидюк.
Зі свого боку гайсинські лісівники теж підтримують школу та докладають чималих зусиль у просвітницькій роботі з молоддю. І директо лісгоспу Микола Миколайович Лащенко, лісничий Гайсинського лісництва Петро Олександрович Латюк, інженер з лісових культур лісгоспу Оксана Петрівна Юрченко – усі вони та інші гайсинські лісівники постійно проводять з дітьми інформаційно-просвітницьку та дослідницьку роботу, добре знають усіх «паростківців» за їхніми справами, займаються також із молодшими школярами.
Тож сподіваємось, що лісівничо-учнівська дружба з кожним роком лише міцнітиме, а Валерії бажаємо, щоб перемога у конкурсі була не останньою, зичимо здоров’я, успіхів у навчання і нових творчих злетів!