До уваги засобів масової інформації!

У вівторок, 13 жовтня 2020 року о 10 годині, в адмінприміщенні Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства (ВОУЛМГ), відбудеться прес-конференція начальника управління Бондаря А.О. з питання проведення 17 жовтня на Вінниччині загальнодержавної екологічної акції «Озеленення України» з осіннього висаджування 1 мільйона дерев. Лісівники Вінниччини цього дня висадять понад 100 тисяч штук дерев!
 
Для інформації
У вересні цього року між Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України, Державним агентством лісових ресурсів України та Благодійною організацією «Озеленення України» підписано Меморандум про співпрацю щодо створення лісів, проведення загальнодержавних екологічних акцій з висаджування дерев та співробітництва у сфері охорони навколишнього природного середовища.
Першим дієвим кроком в реалізації Меморандуму стане Всеукраїнська акція з осіннього висаджування 1 мільйона дерев. Активну участь в акції візьмуть усі державні підприємства лісового господарства Вінниччини, 50 учнівських лісництв, які діють на базі держлісгоспів, ветерани лісового господарства, оргкомітет Благодійної організації «Озеленення України» у Вінницькій області, волонтери, екоактивісти.
Акредитація проводиться прес-службою ВОУЛМГ за телефоном 097-968-42-28, прес-секретар Вовк Станіслав.
Діє «гаряча» лінія обласного управління лісового та мисливського господарства: 61-17-42.
Питання проведення акції висвітлюються на ВЕБ-сторінках ВОУЛМГ та держлісгоспів, на сторінці обласного управління лісового та мисливського господарства у ФБ.