8 вересня Фонтанна площа Вінниці стане «лісовою»

Третій обласний лісівничо-просвітницький фестиваль «Пізнай ліс!» здивує відвідувачів майстер-класами, дитячим ярмарком, фотозонами, лісовими ласощами, цікавими локаціями...
8 вересня у Вінниці, на Фонтанній площі Центрального парку культури і відпочинку, відбудеться обласний лісівничо-просвітницький фестиваль «Пізнай ліс!».  Лісівники 11 держлісгоспів Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства запрошують на свято всіх бажаючих доторкнутись до щоденного життя Подільського лісу і поспілкуватися із лісівниками та їхніми вихованцями, членами учнівських лісництв.
Організатори яскравого дійства запрошують вас завітати на Фонтанну площу. Там ви зможете оглянути виставкові намети, які представлятимуть роботу та особливості кожного держлісгоспу, познайомлять із флорою й фауною нашого лісу, лісовими культурами, лісовим насінням, продукцією побічного користування, особливостями вирощуванням посадкового матеріалу, базовими лісорозсадниками, теплицями...
Крім того, гості переконаються, що лісівники – справжні таланти! У наметах буде представлена творчість – вироби з дерева, картини та інші витвори золотих рук лісівників-умільців. Оглядайте, спілкуйтесь, відпочивайте – під мелодійні звуки професійного духового оркестру, який уже розпочне свій виступ з 13 години.
Завітайте і до «Солодкої лісової галявини»,  де юні вихованці учнівських лісництв влаштують ярмарок власноруч приготованої випічки. А також гості свята зможуть посмакувати цілющим лісовим медом та соковитими плодами яблук та слив, ліщиною, випити кришталево чистої джерельної води чи запашного лісового чаю.
А юні лісівники – ще й справжні артисти. Тому не поспішайте недільного дня додому, адже після 15-ї години розпочнеться святковий концерт талановитих дітей. Хореографічні, вокальні номери вас приємно вразять.
Також впродовж свята діти проводитимуть різноманітні майстер-класи. Все це та багато іншого чекає на відвідувачів уже незабаром, в неділю.
Приходьте з дітьми, друзями та родинами. Відпочивайте, фотографуйтесь, спілкуйтесь, релаксуйте! Ми чекаємо вас 8 вересня на третьому обласному лісівничо-просвітницькому фестивалі «Пізнай ліс!»