Подарунок переможцям радіоконкурсу - ялинки від вінницьких лісівників

Подарунок переможцям радіоконкурсу - ялинки від вінницьких лісівників
478 вінничан зареєструвались у конкурсі - троє перемогли
 
З 24 по 29 грудня, за ініціативи 101,8 fm, головна Снігуронька Вінниці, блогерка Сніжана Кришталь та радіоведуча Альона Єлагіна розігрували три живі ялинки, люб’язно надані Вінницьким обласним управлінням лісового та мисливського господарства. Розіграш провели в етері  радіостанції, відео наживо транслювали на фейсбуксторінку fb.watch/adeXcAc444/.
Слухачі радіо «Місто над Бугом» та підписники інстаграм спільноти @weekend.can.tour Анастасія Іваха,Олексій Леонов та Володимир Романеко отримали живі новорічні ялинки та спеціальні новорічні сувеніри від начальника Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Омеляновича Бондаря.
 
Церемонія нагородження відбулась 29 грудня о 16.00 у приміщенні Вінницького ОУЛМГ. За дорученням Анатолія Омеляновича передав подарунки переможцям прес-секретар управління Станіслав Трохимович Вовк. Він розповів вінничанам, що живе дерево значно екологічне, аніж штучне, і переконав їх, що продаж новорічних ялинок не шкодить довкіллю: «Ялинки та сосни для новорічних свят висаджують на землях, непридатних для вирощування лісу. За 10-12 років, якщо дерева не продали, їх переробляють. Тож така  лісова красуня в оселі містян зовсім не шкодить природі». 
Солодощі, фірмові «лісівничі» календарі на 2022-й рік та брендовані іграшки стали чудовим доповненням до коштовних призів.
З прийдешніми святами вас, вінничани! Миру і здоров’я вашим родинам!
 
Пресслужба Вінницького ОУЛМГ