Вітаємо Олександра Васильовича з ювілеєм!

Лісівники - справді особливі! Щирі та привітні, добрі та чуйні. Бути справжнім лісівником швидше покликання, аніж робота.
Серед таких справжніх лісівників є лісничий Ялтушківського лісництва ДП «Жмеринський лісгосп» Сороченко Олександр Васильович, який 5 травня святкує славний 50-річний ювілей.
Трудовий колектив держлісгоспу сердечно вітаємо Вас, шановний ювіляре! Щиро вдячні Вам за багаторічну працю на благо його величності Лісу.
Народився Олександр Васильович 5 травня 1972 року в с. Мальчівці Жмеринського району. В 1987 році після закінчення місцевої школи став студентом Сторожинецького лісового технікуму, який закінчив в 1991 році, здобувши кваліфікацію техніка лісового господарства. З 1991 року до 1993 року проходив службу в армії. 
Свою нелегку лісівничу стежку почав прокладати в Барському лісництві ДП "Жмеринський лісгосп" з посади майстра лісу. У 2004 році став лісничим філії ВОКСЛП «Віноблагроліс» - ДП «Барський райагроліс». А вже через місяць виконував обов'язки директора.
У 2010 році повернувся до справжніх лісових клопотів: був призначений на посаду старшого майстра лісу Барського лісництва ДП "Жмеринський лісгосп". З вересня 2010 року до теперішнього часу обіймає посаду  лісничого Ялтушківського лісництва. 
У всьому іменинника підтримує дружина Оксана Борисівна. У парі виховали двох синів, які зараз боронять нашу землю від російських загарбників. Низький уклін нашим захисникам та їхнім батькам! Усі ми свято віримо, що ось-ось усі ці страхіття війни закінчаться, і на нашій Богом даній землі запанує мир та спокій!
Наш ювіляр - добропорядний чоловік, батько, веселий товариш, завжди прийде на допомогу, справжній господар лісу, невтомний трудівник, досвідчений спеціаліст. 
Олександре Васильовичу! Нехай Ваше життя завжди буде світлим і радісним. А щиросердечні привітання від рідних, друзів та колег додадуть Вам наснаги, будуть потужним зарядом для Вашої щирої та доброї душі. Нехай  людська шана буде подякою за плідну працю, за мудрість, за вміння творити й дарувати людям добро! Нехай береже Вас і Вашу сім'ю Господь! Многая літа!

Трудовий колектив ДП «Жмеринський лісгосп»