Жмеринські лісівники розпочали акцію «Створюємо ліси разом»

1 жовтня стартувала всеукраїнська акція "Створюємо ліси разом" на виконання програми Президента України "Зелена країна". Тому сьогодні всі держлісгоспи Вінниччини провели заходи в рамках акції.
Жмеринські лісівники дали старт події разом із юними лісівниками – членами учнівського лісництва «Подільські діброви» Жмеринської ЗОШ №1.
Юні лісівники завітали до лісівничого еколого-просвітницького центру, який працює на території садиби лісгоспу. У лісівничому класі інженер з охорони й захисту лісу Віктор Черватюк провів для них урок природи.
Під час уроку він повідомив юним лісівникам про програму Президента України «Зелена країна», про те, як лісівники Вінниччини її реалізовуватимуть під час двох місяців акції «Створюємо ліси разом». Учнів разом із учителями, батьками запросили до участі у посадці лісу, пояснили, яка важлива роль кожної людини у збільшенні лісистості краю. А також про те, що Жмеринський лісгосп запрошує жителів Жмеринського адміністративного району, органи державної виконавчої влади та місцевого самоврядування долучитися до озеленення територій шкіл, прибудинкових територій, дитячих садків, створення парків, скверів, алей. А юних лісівників запросили наступного разу на лісову ділянку – взяти участь у справжньому майстер-класі з посадки дерев!
Пресслужба ВОУЛМ