Сердечно вітаємо жмеринських лісівників з професійним святом!

Лісогосподарська робота завжди була важкою й відповідальною справою. Але дуже важливою як для держави, так і для кожного українця. Лісівником випадкова людина ніколи не буде. Лісівники не мають звички скаржитись на труднощі. Вони у всі часи ліс берегли, сумлінно виконували свою нелегку роботу.
Славні традиції лісівників, безмежно відданих своїй лісівничій справі, впевнено продовжує дружній колектив ДП «Жмеринський лісгосп». У нас є велика спільна мета – успішний розвиток лісової галузі. Виконанню цієї благородної місії наш колектив присвячує кожен день, намагаючись принести державі максимальну економічну користь.
Протягом восьми місяців 2020 року обсяг реалізації лісопродукції склав 25,6 млн. грн. За 8 місяців на землях ДЛФ створено 64 га лісових культур, проведено всі догляди за лісовими культурами.
Кожному працівнику нашого підприємства щиро дякую за сумлінну працю, за розуміння. Саме завдяки вашій сумлінній повсякденній праці і розвивається наша галузь, наше підприємство. 
Дякуємо щиро ветеранам лісового господарства, які передали нам у спадок лісові багатства держави. Ми виконуємо заповіт лісівників попередніх поколінь і примножуємо лісові багатства України. 
Щирих слів подяки за плідну співпрацю шлемо нашим партнерам, учнівським лісництвам, а також споживачам нашої продукції. Дякую за професійну та злагоджену роботу команді всіх головних спеціалістів ДП «Жмеринський лісгосп».
Шановні колеги! Нехай Господь дає вам і вашим сім’ям здоров’я, достаток, а головне - миру і злагоди вам. Нехай всі негаразди оминають ваші оселі. Нехай лише щастя селиться там. 
 
З повагою, Петро Бендера, директор державного підприємства «Жмеринське лісове господарство»