До музею лісу Вінницького ОУЛМГ завітали майбутні лісівники

Вінницьке обласне управління лісового та мисливського господарства великого значення надає лісівничо-просвітницькій роботі з громадськістю. Лісівники Вінниччини проводять постійні фестивалі, акції, прес-конференції, конкурси. Багато зусиль прикладають для створення і функціонування учнівських лісництв, яких на базі держпідприємств лісового господарства області вже працює 50. Для змістовної та повноцінної роботи з підростаючим поколінням та дорослими лісівники створили 33 лісівничих еколого-просвітницьких центри, 44 лісівничо-екологічних просвітницьких пункти.
В адмінприміщенні Вінницького ОУЛМГ функціонує лісівничий еколого-просвітницький центр із прекрасним музеєм лісу, у якому постійно проводяться екскурсії для підростаючого покоління, жителів області. Нещодавно до цього осередку лісової мудрості завітали і майбутні лісівники.
Студенти групи 3-Л-59, що навчаються за спеціальністю «Лісове господарство» у Вінницькому транспортному коледжі, прийшли на екскурсію із своїм куратором, Печенюк Ларисою Вікторівною. Будь-який музей – це особливе місце, місце, що зберігає історію поколінь, береже гарну славу про певні роки, досягнення, людей… Тому й зустріч з історією лісового господарства Вінниччини для майбутніх лісівників була особливо змістовною, цікавою і корисною. Тим паче, що у спілкуванні з дітьми та молоддю прес-секретар Вінницького ОУЛМГ Станіслав Вовк має особливий хист, уміє зацікавити темою розмови. Тож змістовно спілкувались, дискутували, дізнавались нове і цікаве, фотографувались і просто відпочивали студенти-лісівники у музеї лісу Вінницького ОУЛМГ. І звичайно, обіцяли завітати ще раз.
А ми надіємось, що такі активні, цілеспрямовані, професійно грамотні майбутні спеціалісти – як хлопці, так і дівчата – незабаром поповнять ряди наших штатних лісівників. Адже їхній навчальний заклад дав ґрунтовну освіту  численним випускникам, які впродовж багатьох років працюють у держлісгоспах Вінниччини та обласному управлінні.