Висловлюємо щирі співчуття

Висловлюємо щирі співчуття начальнику обласного управління лісового та мисливського господарства Бондарю Анатолію Омеляновичу з приводу важкої втрати – смерті батька Омеляна Івановича.
В селі Губник Гайсинського району на Вінниччині перестало битися серце батька, дідуся, прадідуся, людини, яка прожила життя, насичене невтомною працею, любов’ю до дітей, внуків, правнуків, родини, людей. Омелян Іванович все життя віддав нелегкій праці в місцевому колгоспі.
Від батька, дідуся, прадідуся діти Анатолій Омелянович, Тетяна Омелянівна, 5 внуків, 9 правнуків отримали у спадок мудру науку: тільки сумлінна праця, любов до людей, уміння творити добро зроблять тебе людиною, принесуть шану, авторитет, визнання.
Омелян Іванович пройшов земний шлях з добром у серці до людей, до природи, до всього живого, завжди в потрібну хвилину приходив на допомогу, був справжнім господарем, главою роду, авторитетним і шанованим жителем села. 
Висловлюємо щирі співчуття Анатолію Омеляновичу, великій родині. Батько ніколи не вмирає! Його тільки поруч немає!
Нехай Всевишній прийме світлу душу Омеляна Івановича. Нехай в серцях рідних, друзів, родини, односельчан вічно живе добра пам’ять про прекрасну людину. 
Трудові колективи державних лісогосподарських підприємств і Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства