Лісівники Вінниччини запрошують придбати новорічну ялинку!

Що може бути кращим, ніж зустріч Новорічних та Різдвяних свят у колі рідних, коли за вікном лютує віхола, а у теплому затишному домі сяє вогнями прибрана новорічна красуня? А лісівники Вінниччини своєю багаторічною працею допомагають нам відчути справжнє свято, вирощуючи для нас на спеціальних ділянках (шкілках, плантаціях) найкращі новорічні дерева!
Лісівники Вінниччини докладають неабияких зусиль, щоб виростити якісні, здорові, з пишною густою хвоєю деревця. Щороку висівають сіянці хвойних, посадматеріал висаджується на спеціальних плантаціях новорічних дерев, а також дорощуються висаджені раніше. Це безперервний процес вирощування. На сьогодні по всіх лісгоспах Вінниччини зростає 1,1 млн. шт. новорічних дерев різного віку! Усього на цих новорічних плантаціях готові для реалізації покупцям 92 тис. шт. дерев сосни звичайної, 84. тис. шт. сосни кримської, 196 тис. шт. ялини єворопейської, 28 тис. шт. ялиці білої.
Цього року для заготівлі новорічних дерев держлісгоспами Вінниччини встановлено ліміт на 28 тис. шт. новорічних дерев. Заплановано реалізувати 15400 шт. новорічних дерев за середньою ціною 89 грн. за погонний метр. Найбільшу кількість для реалізації заплановано у Гайсинському лісгоспі (3 тис. шт.), Вінницькому лісгоспі (1900), Бершадському лісгоспі (1700). Найнижчу ціну на новорічне дерево пропонують Бершадський, Жмеринський та Крижопільський лісгоспи (відповідно 60, 70 та 75 грн. за погонний метр).
Лісівники Вінниччини пропонують приємні цінові знижки для оптових покупців. Оптова партія – це купівля дерев від 100 і більше штук. Так що для тих керівників колективів, підприємств, які дбають про своїх підлеглих, лісівники пропонують зробити подарунок і закупити ялинки у лісгоспах. А ще це хороший спосіб підтримати вітчизняного товаровиробника, адже у вирощування цих красунь вкладаються сотні тисяч гривень і роки людської праці.
Нагадуємо, що незаконно зрубана ялинка – це злочин. Ялинки і сосни від лісівників Вінниччини, які реалізовуються у спеціалізованих магазинах чи ялинкових базарах, обов’язково містять бирку-стяжку або самоклейну етикетку, з допомогою якої можна перевірити законність заготівлі дерева. Для цього треба просто ввести номер з бирки на сайтах ДП «ЛІАЦ», yalynka.info або через аналогічний додаток у смартфоні.
Бережіть здоров’я - зустрічайте Новий Рік та Різдво вдома, у тісному родинному колі, а будинок прикрасьте обов’язково натуральною, живою, корисною ялинкою від лісівників Вінниччини!