Жмеринські школярі у лісівничо-екологічному просвітницькому центрі Жмеринського держлісгоспу

Вінницькі лісівники надають великого значення інформаційно-просвітницькій роботі. Держпідприємства лісового господарства Вінницького ОУЛМГ створили розгалужену мережу лісівничо-екологічних просвітницьких центрів та пунктів.
Діє 44 лісівничо-екологічних просвітницьких пункти та 33 лісівничих еколого-просвітницьких центри, 50 учнівських лісництв. Крім того, на екскурсії до цих осередків лісівничої мудрості щороку навідуються тисячі дорослих та дітей. Нещодавно зачерпнули глибин лісівничої професії жмеринські школярі, які навідалися до ДП «Жмеринський лісгосп».
Побували на екскурсії учні 6 класу загальноосвітньої школи-ліцею І-ІІІ ст. м. Жмеринка (класний керівник Олійник Валентина Василівна). Директор ДП «Жмеринський лісгосп» Бендера П.В. провів екскурсію у лісівничому еколого-просвітницькому центрі та розповів дітям про роботу лісівників. Школярі із задоволенням слухали, запитували, розглядали експонати центру, фотографувалися.
Головний інженер Гаврилюк Анатолій Федорович провів для допитливого підростаючого покоління екскурсію територією підприємства. Діти навідалися до нижнього складу, де Анатолій Федорович розповів про технологічний процес. А це досить багато ланок складного виробничого процесу, у якому панує чітка дисципліна, злагодженість та порядок. У такому складному господарстві дрібниць просто не може бути, переконались жмеринські ліцеїсти під час змістовної екскурсії.
До нових зустрічей!