У вінницьких лісівників гостювали давні друзі: дошколярики ДНЗ №19

Є у Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства давні, добрі й надійні друзі: вихованці й педагоги ДНЗ №19 м.Вінниці. Сьогодні вони вітали працівників апарату ВОУЛМГ з усіма новорічними святами. Емоції переповнювали і дітей, і дорослих.
Зовсім недавно, у грудні 2019 року, вихованці цього закладу, одні із наймолодших відвідувачів лісівничого еколого-просвітницького центру Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства, дізнавалися про таку необхідну професію, як лісівник, чим він займається, кого охороняє. 
Дошколярики прийшли тоді на урок природи не лише із педагогами, а й з мамами, бабусями і дідусями. Тому було приємно і дорослим розділити із малечею цей радісний момент посвяти у таємниці лісового життя, тонкощі лісового господарства.
Дитсадківці-«чомусики» - це наймолодші відвідувачі музею. Однак і для маленьких відвідувачів такі зустрічі у справжньому святилищі лісової мудрості стають надзвичайно корисними та пізнавальними. 
Лісівничо-просвітницька діяльність для вінницьких лісівників має особливо важливе значення. Вони проводять постійні фестивалі, акції, прес-конференції, конкурси. Багато зусиль прикладають для створення і функціонування учнівських лісництв, яких на базі держпідприємств лісового господарства області вже працює 50. Для змістовної та повноцінної роботи з підростаючим поколінням та дорослими лісівники створили 33 лісівничих еколого-просвітницьких центри, 58 лісівничо-екологічних просвітницьких пунктів. 
Лісівники сердечно вітають вихованців й педагогів, усіх працівників ДНЗ №19 м. Вінниці з 2020 роком, з усіма новорічно-різдвяними святами. Щиро вдячні колективу цього чудового закладу за любов до дітей, відданість своїй роботі, сумлінність, порядність. Нехай Божа матір охороняє наших дітей і внуків, яких ви так по-батьківськи любите, бережете. Дякуємо маленьким артистам за майстерність, веселий настрій. Гарних вам снів, доброго апетиту, міцного здоров’я!