Жмеринські лісівники привітали учнівське лісництво імені Байтали зі святом першого дзвоника

Першого вересня всі шкільні подвір’я України наповнились яскравим сонячним промінням, веселим дитячим гомоном. Привітати своїх юних підшефних із початком навчального року завітав до Пеньківської школи (Шаргородський район Вінницької області) лісничий Ярошинського лісництва ДП «Жмеринський лісгосп» Бабій В.І.
Учнівське лісництво цього навчального закладу носить славетне ім’я Василя Байтали (1922-2006), міністра лісового господарства УРСР, заслуженого лісівника,, який народився у селі Пеньківка.
В.І. Бабій взяв участь в урочистій лінійці, поздоровив вчителів, дітей та їхніх батьків, побажав першокласникам та старшим учням хороших оцінок, здоров’я та добробуту.
- Дякую усім учням за щиру та свідому участь у спільних заходах із лісівниками, за активне бажання долучатися до благородної та нелегкої місії - створення ліси майбутнього, - зазначив В’ячеслав Іванович.
А оскільки школа не лише дає знання своїм учням, а й турбується про їхнє здоров’я, то Жмеринський лісгосп з нагоди дня знань передав своїм підопічним доречні подарунки – спортивний інвентар.
У добрий час вам – дорогою Знань!