Виїзне засідання колегії Вінницького на базі ДП «Гайсинський лісгосп»

Сьогодні, 12 вересня 2019 року, на базі ДП «Гайсинський лісгосп» проходить виїзне засідання колегії Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства під головуванням начальника управління А.О.Бондаря.
У порядку денному колегії розглядаються питання: про ефективність використання лісосировинних ресурсів підприємствами лісового господарства; про стан комплексного ведення лісогосподарського, лісопромислового та мисливського господарств.
Учасники колегії оглянули адмінприміщення ДП «Гайсинський лісгосп», побували в Ладижинському та Басаличівському лісництвах, оглянули лісові культури, садиби лісництв, теплично-парникове господарство. Начальник Вінницького ОУЛМГ А.О.Бондар відзначив позитивні результати роботи лісничих Р.А.Семененка та А.В.Швеця, зокрема у вирощуванні посадкового матеріалу, відзначив зразковий стан лісових культур, ведення інформаційно-просвітницької роботи, відмінний стан садиб лісництв. Основний лейтмотив під час обговорення побаченого – значна роль лісничого, який має бути лісівником-господарем, умілим керівником, менеджером, який навіть при відсутності значних лісових ресурсів уміє налагодити роботу і має позитивні результати у веденні лісогосподарського, лісопромислового та мисливського господарств.
Також Анатолій Омелянович зазначив, що необхідно ввести практику семінарів лісничих, які мали б на меті обмін досвідом.